Ett företag med anor

Ahlnings Byggtjänst AB ägs och drivs av Thomas Ahlning, Daniel Wiktorsson och Björn Niklasson. Företaget grundades 1982 av Thomas pappa Nisse Ahlning tillsammans med Nisses bror Anders Ahlning i Hällnäs Långared, Alingsås. Vi är idag ca 20 engagerade medarbetare och har kontor i Alingsås samt lager i Hällnäs. Företaget har även ett stort kontaktnät med kunniga underentreprenörer, och kan därför erbjuda totalentreprenad med hög kvalité.

Vi utför både mindre och större projekt inom bygg, såsom renovering, om- och tillbyggnad eller att förverkliga din husdröm i en nybyggnation. Våra kunder är både privatpersoner och företag. Små som stora uppdrag.

Mål

Vårt mål att utföra ett effektivt arbete med hög kvalitet och skapa långvariga relationer med våra kunder. Vi arbetar för god lönsamhet.

Arbetsmiljö

Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en trygg och säker arbetsplats. Arbetsglädje hos våra medarbetare ger ett bättre resultat för kund.

Kunskap, service och kvalitet

Våra yrkeskunniga hantverkare har stor erfarenhet och utför ett professionellt arbete genom hela projektet. Med vår gemensamma kunskap säkerställer vi rätt service med rätt kvalitet. Vårt mål är att snabbt hitta bäst lösning för varje kund.

Miljö

Vi arbetar aktivt med att förbättra vår miljö och strävar efter att följa de miljölagar och förordningar vår verksamhet omfattas av.

Ahlnings byggtjänst har högsta kreditbetyg

Ahlnings byggtjänst har tilldelats det högsta kreditvärderingsbetyget, trippel-A (AAA), ett svenskt företag kan få från kreditupplysningsföretaget Soliditet som är en del av Bisnode.

Kvalitetsansvar och totalentreprenad!

Ahlnings Byggtjänst tar hand om helheten åt våra kunder! Vi hjälper till med att ta fram ritningar och bygglovshandlingar och genomför sedan varje projekt i nära dialog med våra kunder.

DI Gasellföretag

Ahlnings Byggtjänst blev utnämnt till Gasellföretag 2015, 2016, 2017 och 2018 av Dagens Industri. Vi är mycket stolta över detta och ser det som ett bevis på att vi har lyckats med vår verksamhet.

Kriterier för ett gasellföretag
En omsättning som överstiger 10 Mkr, minst 10 anställda, minst fördubblat sin omsättning, om man jämför med det första och senaste räkenskapsåret, ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren, ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt, i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner, sunda finanser.

www.di.se/gasell/gasellfakta